Skip to content
April 3, 2012 / Admin

Doghouse

[like-lock]http://veevr.com/embed/gY–x276f
Shiko : VEEVR  Shiko : UFLIQ

Shkarko nga Rapidshare KETU

[/like-lock]

April 3, 2012 / Admin

The Machinist

[like-lock]  http://veevr.com/embed/KtF3QSDq- Shkarko nga Rapidshare KETU

Shiko : VEEVR Shiko : UFLIQ [/like-lock]

April 2, 2012 / Admin

The Alphabet Killer

[like-lock]http://veevr.com/embed/gGD-zn1nf

Shiko ne FileBox KETU

Shkarko nga Rapidshare KETU

[/like-lock]

Bazuar në histori të vërtetë…
Ne rolin kryesor Eliza Dushku

April 2, 2012 / Admin

101 Dalmatians

[like-lock]http://www.ufliq.com/embed-7rjegqvw41np-970×543.html
Shiko ne Filebox KETU

Shkarko nga Rapidshare KETU[/like-lock]

April 2, 2012 / Admin

The Hunger Games

[like-lock]KLIKO PLAY!
http://www.ufliq.com/embed-xte5n0eo48p8-500×543.html

Shiko ne Filebox KETU

Shkarko nga Rapidshare KETU

Shkarko Direkt Link KETU

[/like-lock]

Nga rrënojat e një vendi ku dikur ishte i njohur si Amerika e Veriut ka lindur populli i Panem, një Kapitol i ndritshëm që rrethohet nga dymbëdhjetë fshatra larg njeri tjetrit. Kapitol-i është e ashpër dhe e patundur dhe mban fshatrat nën kontrollin e saj duke i detyruar ti dërgojnë nga një djalë dhe nga një vajzë të moshës nga dymbëdhjetë deri tetëmbëdhjetë që të marrin pjesë në Lojrat Vitore të Urisë, një garë vdekjeje që transmetohet drejtperdrejt nga televizioni. Për gjashtëmbëdhjetë vjeçaren Katnis Everdin, që jeton e vetme me nënen dhe motrën e saj të vogël, vendimi që të zërë ajo vendin e motrës së saj ne Gare nuk ka ndonjë ndryshim me një dënim me vdekje.Por Katnis ka arritur dhe herë tjetër në prag të vdekjes- dhe mbijetesa është natyra e dytë për të. Pa e pritur në të vërtetë ,pretendon seriozisht fitoren. Por për të fituar, duhet të fillojë të bëjë zgjedhje që të sjellin në kundërshtim mbijetesën me njerëzimin dhe dashurinë.

April 1, 2012 / Admin

Jack and Jill

[like-lock] http://www.putlocker.com/embed/709654A2A1B2C301
Shiko: Veevr | Putlocker | OVFile | Movreel | VidBux

Shkarko: RapidShare | Fileserve | Uploaded
[/like-lock]

 

Jack është një njeri familjar nga Los Angeles, i cili është i detyruar të pranojë në shtëpi të motrën e tij binjake nga Bronx, Jillin. Problemi i parë është se ajo nuk largohet në asnjë mënyrë.Probemi i dytë është se aktori i njohur Al Paçino, dashurohet marrëzizht me motrën e tij!

Vlersimi: 3.4/10 – Trailer

April 1, 2012 / Admin

The Expendables

[like-lock]http://veevr.com/embed/A_JxQ3K8P [/like-lock]
Shiko: Veevr | Putlocker | OVFile | Movreel | VidBux

Shkarko: RapidShare | Fileserve | Uploaded

 

Historia e një grupi mercenarësh që paguhen nga Mr.Church për të kryer një punë shumë të rrezikshm. Ato duhet të vrasin diktatorin e një ishulli të vogël në Amerikën e Jugut i cili është nën ndikimin e një ish-agjenti të CIA dhe nën mbrojtjen e një ushtrie të tërë.

Vlersimi: 6.5/10 – Trailer

%d bloggers like this: