Skip to content
April 3, 2012 / Admin

Underworld

[like-lock]http://veevr.com/embed/LfrRwRphf

Shiko : VEEVR  

Shiko : UFLIQ

Shkarko nga Rapidshare KETU  [/like-lock]

Selene, një luftëtare e bukur vampire, është përfshirë në një luftë mes gjakpirësve dhe Likanve. Gjatë aventures së saj , ajo bie ne dashuri me Majkellin nje njeri-ujk, i cili perpiqet ti jape fund luftes…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: