Skip to content
April 1, 2012 / Admin

Columbus Circle

[like-lock]
http://veevr.com/embed/pL9WhsqjC
Shiko: Veevr | Putlocker | OVFile | Movreel | VidBux

Shkarko: RapidShare | Fileserve | Uploaded

Torrent

[/like-lock]

 

Një trashëgimtare që është mbyllur brenda ndërtesës së saj në apartament për gati dy dekada është e detyruar të përballet me frikën e saj pasi një nga fqinjët e saj është vrarë dhe një detektiv vjen për të filluar hetimin.

Vlersimi: 5.8/10 – Trailer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: