Skip to content
March 31, 2012 / Admin

Young Adult

[like-lock]http://vk.com/video_ext.php?oid=137419690&id=162019390&hash=8ef1c422209751aa[/like-lock]

Menjëherë pas divorcit të saj, një shkrimtar I fiksuar kthehet në shtëpinë e saj në
qytetin e vogël Minesota, në kërkim për të rindezur një romancë me ish-të dashurine e saj, i cili tani është i martuar për fat të mirë dhe ka një vajzë të porsalindur.

Vlersimi: 6.8/10 – Trailer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: