Skip to content
March 28, 2012 / Admin

A Separation Jodaeiye Nader az Simin

[like-lock]http://veevr.com/embed/jYL65kgS[/like-lock]

Një çift i martuar janë përballur me një vendim të vështirë – për të përmirësuar jetën e fëmijës së tyre duke e zhvendosur në një vend tjetër ose për të qëndruar në Iran dhe të kujdesen për një prind qe ka gjendjen e vështirë  i cili ka Alzheimer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: