Skip to content
March 27, 2012 / Admin

Sket

[like-lock]http://veevr.com/embed/dsfZcvADf [/like-lock]
Kur një grua e re është sulmuar mizorisht dhe pa dallim nga një bande famëkeqe e udhëhequr nga i dhunshmi Trei, motra e saj 16 vjeçare Kajla dëshiron hakmarrje dhe nuk do të ndalet nga asgjë për ta marrë atë, edhe nëse kjo do të thotë se do të bashkohet me një bandë rivale e udhëhequr nga një vajzë e paqëndrueshme dhe e dëmtuar nga njeriu i urryer Daniele.

83 min – Crime
Stars: Ashley Walters, Lily Loveless and Riann Steele

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: