Skip to content
March 26, 2012 / Admin

Hugo HD

[like-lock]http://veevr.com/embed/KfyFfynYf

Shiko: Veevr | Putlocker | OVFile | Movreel | VidBux

Shkarko: RapidShare | Fileserve | Uploaded

Shkarko ne Torrent: 

Torrent  [/like-lock]
Hugo ( FULL HD – Full High Definition ) me titra shqip
I vendosur në vitin 1930-të në Paris, një jetim që jeton në muret e një stacioni hekurudhor është përfshirë në një mister që përfshin babain e tij dhe një robot.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: