Skip to content
December 23, 2011 / Admin

Inglourious Basterds | Me Titra Shqip

[like-lock]http://veevr.com/embed/2qJ7rPGBW [/like-lock]

Në Francën e pushtuar nga nazistët gjatë Luftës së Dytë Botërore, një grup ushtarësh çifute-amerikan te njohur si ”Basterds” janë zgjedhur në mënyrë specifike për të përhapur frikë gjatë Rajhut të Tretë duke vrare brutalisht nazistet.

Regjisori: Quentin Tarantino

Autoret: Quentin Tarantino

Aktoret: Brad PittDiane Kruger dhe Eli Roth

 

 Shiko: Putlocker | VideoBB | VideoZer | Veevr

Shkarko:  UploadKing | UploadHere | DepositFiles | MegaUpload

Ky

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: