Skip to content
December 23, 2011 / Admin

Death at a Funeral | Me Titra Shqip

[like-lock] http://veevr.com/embed/TZKQmL4LC [/like-lock]

 

Nje ceremoni mortore kthehet ne katrahure pasi te gjithe fillojne te tregojne sekretet e njeri tjetrit dhe bejne rremuje.

Rregjisori: Neil LaBute

Autori: Dean Craig

Aktori: Chris RockMartin Lawrence dhe Keith David 

 

 Shiko: Putlocker | VideoBB | VideoZer | Veevr


Shkarko:  UploadKing | UploadHere | DepositFiles | FileSonic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: