Skip to content
December 17, 2011 / Admin

In Time (2011) | Me Titra Shqip

[like-lock]Nqs Ju Del Nje Ekran i Zi Thjesht Prisni 5 Min.

http://veevr.com/embed/jGzvrdvVW

Shiko filmin: Megavideo | Videobb | Putlocker | Videoweed | Veevr
Shkarko filmin: Megaupload | Fileserve | Filesonic | Putlocker

[/like-lock]

Në një të ardhme, ku njerëzit ndalojne se plakuri mbi 25 vjet, por janë projektuar për të jetuar vetëm një vit më shumë, ka mjete për të blerë kohen , një e shtënë në rininë e pavdekshme. Këtu, Uill Salas e gjen veten të akuzuar për vrasje dhe arratiset me një peng – një lidhje që do të bëhet një pjesë e rëndësishme e rrugës kundër sistemit.

Regjia : Andrew Niccol
Skenari : Andrew Niccol
Premiera : 28 Tetor 2011
Në role kryesore : Justin Timberlake, Amanda Seyfried dhe Cillian Murphy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: