Skip to content
December 15, 2011 / Admin

Tre Metri Sopra il Cielo | Me Titra Shqip

23773_324867828594_317698223594_3616489_5774654_n

[like-lock]http://veevr.com/embed/pyRwamNqf?w=540&h=500[/like-lock]
Tre Metri Sopra il Cielo Me Titra Shqip
Si të biesh në dashuri ne moshën 18 vjeçare, te humbasësh nga relaliteti i kohës dhe të ndihesh Tri metra mbi qiell? Babi, tetëmbëdhjetë vjeç, një maturante e edukuar dashurohet me Stepin një djalë nëntëmbëdhjetë vjeçar ,rrugaç, simpatik dhe romantik. Motoja”Hapni sytë dhe filloni të ëndërroni” që përsëritet shpesh në radio në të gjithë filmin, synon të përshkruajë emocionet dhe përvojat e këtyre adoleshentëve, lumturia e të cilëve është shumë e vështirë . “Tri metra mbi qiell” është një film që ka për t’i rezistuar kohërave së bashku me qëllimin e tij që : Dashuria e parë është e paharrueshme dhe kjo shënon fundin e moshës së pafajësisë.

Regjisori:  Luca Lucini

Autoret: Federico Moccia, Teresa Ciabatti

Aktoret: Riccardo Scamarcio, Katy Louise Saunders dhe Maria Chiara Augenti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: