Skip to content
December 11, 2011 / Admin

Priest – Me Titra Shqip

[like-lock]http://vk.com/video_ext.php?oid=118604723&id=160526212&hash=d530a11298079754&hd=1

 

Regjia : Scott Charles Stewart
Skenari : Cory Goodman dhe Min-Woo Hyung
Premiera : 13 Maj 2011
Ne role kryesore : Paul Bettany, Cam Gigandet dhe Maggie Q

[/like-lock]

Një prift i nuk i bindet ligjeve të kishës në mënyrë që të ndjekë vampirët që i kanë rrëmbyer mbesën e tij.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: