Skip to content
November 20, 2011 / Admin

Never Back Down 2 – Filma Me Titra Shqip

[like-lock]http://veevr.com/embed/RNRkNQdMb?w=540&h=320

Shiko filmin: Megavideo | Videobb | Putlocker | Videoweed | Vidxden | Novamov
Shkarko filmin: Megaupload | Fileserve | Filesonic | Putlocker

[/like-lock]

Katër luftëtarë me histori të ndryshme bashkohen sëbashku për tu stërvitur nga një yll i MMA, dhe më vonë duhet të luftojnë me njeri-tjetrin.


Titrat: Eris
iMDB: 5.7/10

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: