Skip to content
November 15, 2011 / Admin

2012

http://veevr.com/embed/V2HbkDVpb?w=540&h=500

Një aventurë epike rreth një kataklizme globale, e cila i jep fund botës dhe tregon sforcimet heroike të të mbijetuarve.

 


Titrat: TitraShqip
      

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: