Skip to content
April 4, 2012 / Admin

[like-gate]

Hehe!

 

 

[/like-gate]

April 4, 2012 / Admin

Touch S01E02

[like-lock]http://www.filebox.com/embed-966srcs7g3lq-500×543.html

Shiko : VEEVR  Shiko : UFLIQ

Shiko ne Filebox KETU

Shkarko nga Rapidshare KETU  [/like-lock]

Seriali i ri Touch është një dramë mbinatyrore ku shkenca dhe ndjenjat shpirtërore takohen. Martin Bom është një burrë i ve dhe baba, ai po rrit djalin e tij i cili është memec dhe me autizëm, Xhejkunm Nartini mundohet gjithnjë të komunikojë dhe ti afrohet djalit të tijë, por pa asnjë rezultat. Megjithatë, Xhejku është një fëmijë shumë i veçantë. Ai mund ta shikojë botën me një mënyrë komplet tjetër. Martinin e viziton një e dërguar nga Shoqata për Familjen dhe Fëmijën, Klea Hopkins. Ajo këmbëngul Xhejku të dërgohet në një institucion në mënyrë që jeta e tij të bëhet më e lehtë. Në këtë kohë, Martin zbulon se djali i tij ka një dhunti të jashtëzakonshme. Ai mund të zbulojë motive të ndryshme kudo…..

 

April 3, 2012 / Admin

Touch S01E01

[like-lock] http://www.filebox.com/embed-lg6v1yjypjge-500×543.html

Shiko : VEEVR  Shiko : UFLIQ

Shkarko nga Rapidshare KETU [/like-lock]

Seriali i ri Touch është një dramë mbinatyrore ku shkenca dhe ndjenjat shpirtërore takohen. Martin Bom është një burrë i ve dhe baba, ai po rrit djalin e tij i cili është memec dhe me autizëm, Xhejkunm Nartini mundohet gjithnjë të komunikojë dhe ti afrohet djalit të tijë, por pa asnjë rezultat. Megjithatë, Xhejku është një fëmijë shumë i veçantë. Ai mund ta shikojë botën me një mënyrë komplet tjetër. Martinin e viziton një e dërguar nga Shoqata për Familjen dhe Fëmijën, Klea Hopkins. Ajo këmbëngul Xhejku të dërgohet në një institucion në mënyrë që jeta e tij të bëhet më e lehtë. Në këtë kohë, Martin zbulon se djali i tij ka një dhunti të jashtëzakonshme. Ai mund të zbulojë motive të ndryshme kudo…..

 

April 3, 2012 / Admin

The Viral Factor

[like-lock]
http://www.ufliq.com/embed-8o72yt84sbx2-500×543.html
Shiko ne Filebox KETU

Shkarko nga Rapidshare KETU

Shiko : VEEVR
Shiko : UFLIQ [/like-lock]
April 3, 2012 / Admin

Extremely Loud & Incredibly Close

[like-lock]http://www.filebox.com/embed-7i6uxfay2tog-500×543.html

Shiko : VEEVR

Shiko : UFLIQ

Shkarko nga Rapidshare KETU

 [/like-lock]
April 3, 2012 / Admin

Underworld: Evolution

[like-lock] http://veevr.com/embed/QwpxpTjM8f

Shiko : VEEVR

Shiko : UFLIQ

Shiko ne Filebox KETU

Shkarko nga Rapidshare KETU [/like-lock]

April 3, 2012 / Admin

Underworld

[like-lock]http://veevr.com/embed/LfrRwRphf

Shiko : VEEVR  

Shiko : UFLIQ

Shkarko nga Rapidshare KETU  [/like-lock]

Selene, një luftëtare e bukur vampire, është përfshirë në një luftë mes gjakpirësve dhe Likanve. Gjatë aventures së saj , ajo bie ne dashuri me Majkellin nje njeri-ujk, i cili perpiqet ti jape fund luftes…


%d bloggers like this: